Home Moerdijk International Cup Voetbal Brabant mediapartner MIC

Voetbal Brabant mediapartner MIC

by Casper Scholten
0 comment

VoetbalBrabant is de komende 3 jaar Media partner van Moerdijk International Cup u11

VoetbalBrabant.nl is een trotse partner geworden van de Moerdijk International Cup U11. De regionale website hoopt de komende periode de organisatie te steunen om dit evenement mogelijk te maken.

‘De Moerdijk International Cup U11 is inmiddels een begrip in het landelijke en Europese jeugdvoetbal,’ stelt VoetbalBrabant.nl-hoofdredacteur Fred Vrolijk. ‘Topclubs uit heel Europa en zelfs daarbuiten, reizen met hun Onder 11 af naar Moerdijk. Toen de vraag kwam of we als partner konden gaan fungeren, was de keuze snel gemaakt. Uiteraard dragen wij bij aan de ontwikkeling van het toernooi en zullen ook aandacht aan dit unieke evenement besteden.’

De organisatie van MIC u11 is enorm blij met de samenwerking met VoetbalBrabant.nl, die voor de komende 3 edities is aangegaan. Dit past bij de ambitie van de organisatie om dit toernooi steeds verder te professionaliseren en de continuïteit van het toernooi te waarborgen.

De Moerdijk International Cup U11 zal op 7 en 8 september gehouden worden. Onder meer Arsenal, Ajax, AC Milan, Atletico Madrid, Juventus, PSV, Feyenoord, Anderlecht en Club Brugge nemen deel aan het toernooi dat bij vv Seolto gespeeld wordt.

You may also like

Leave a Comment